Site icon Ecodelmar

Nostra Historia

Descobreix la nostra historia

El Viatge d'Eco del Mar

Des dels nostres humils començaments fins a convertir-nos en un referent de brunch a Blanes i els nostres primers passos a Pineda de Mar, la nostra història és plena de passió i dedicació.

Ana

 

Hola! Sóc Anna i m’agradaria explicar-te una miqueta sobre mi. Sóc dominicana, em vaig llicenciar en Màrqueting per la Universitat Autònoma de Santo Domingo, però des que vaig sortir de la Universitat he mantingut una relació especial amb l’alimentació i els productes de la Terra. La meva feina abans de venir a Espanya (el 2008) va ser a la Secretaria d’Agricultura on ajudava en tasques d’organització dels mercats. Sí, a prop d’aquestes fruites tropicals que ara faig servir als meus smoothies o de la Yuka a la qual li vam donar el cognom de Brava a Eco del Mar:)

M’apassiona la gastronomia, el menjar saludable i fusionar elements de diferents cultures. He liderat el projecte d’Eco del Mar des del seu inici el 2021, però amb mi tinc un gran equip amb què comparteixo aquesta bogeria. El nostre enfocament innovador ha transformat l’experiència del brunch a Blanes, i el nostre compromís amb la qualitat i la comunitat continua sent el motor del nostre creixement.

 

El Començament d'un Somni

La nostra Història el 2021

El 2021, mentre el món emergia de la pandèmia, va néixer la idea d’Eco del Mar. Volíem portar a Blanes les experiències de brunch que només es trobaven a les grans ciutats. Amb un enfocament en ingredients frescos i opcions saludables, obrim la nostra primera cafeteria, oferint una nova forma de gaudir de l’esmorzar o els berenars. Un començament difícil, sense experiència en hostaleria i sense un nom o marca que ens impulsés l’arrencada, però amb una il·lusió enorme pel que estava fent i un compromís amb el projecte que em va fer posar el millor de mi a cada plat que feia.  Vam anar adaptant la nostra oferta perquè reflectís el que tenia al cap: elaboració casolana, barreja de cultures començant per barrejar el caribeny que portava de sèrie amb allò d’aquí (d’aquí surten productes com la Yukita Brava)

Creixement d'Eco del Mar

Des dels nostres humils començaments el 2021, hem crescut de manera orgànica, portant el brunch de qualitat a Blanes. Passant moltes hores al local per conèixer-vos i veure el que us agradava, provant pokebowls i pancakes nous, donant la flexibilitat que demanàveu. Com es diu “bec i pala”. I és que Eco del Mar no és una franquícia, és una cafeteria independent amb la il·lusió de l’equip que hi ha al darrere per donar-vos el millor.

El 2024 vam obrir el nostre segon local a Pineda de Mar, i a poc a poc ens anem donant a conèixer.

Cometem errors, però escoltem tots els vostres comentaris i intentem anar aplicant una millora continuada per arribar a ser la vostra cafeteria de referència.

2021

Fundació d'Eco del Mar

El 2021, en plena sortida de la pandèmia, obrim les nostres portes a Blanes, oferint una experiència de brunch única.

2022

Expansió del Menú

Introduïm noves opcions de brunch i menjar saludable, atraient més clients interessats en una alimentació conscient.

2024

Obertura a Pineda de Mar

Inaugurem el nostre segon local a Pineda de Mar, portant la nostra proposta de brunch a més persones.

2025

Innovació Contínua

Seguim innovant amb noves tendències en cafeteria, consolidant la nostra posició com a líders en brunch saludable.

El nostre Compromís amb la Innovació

Tendències en brunch

Seguim les tendències en brunch d’altres països i les introduïm a Blanes i Pineda donant-los el nostre toc particular

Opcions Saludables

Oferim una varietat d’opcions saludables, des de pokebowls fins a bowls d’açai, adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients.

Tendències a Cafeteria

Incorporem les darreres tendències en cafè d’especialitat, lattes, frappés, assegurant una experiència única per als nostres clients.

El nostre Propòsit

Eco del Mar: Més que una Cafeteria

A Eco del Mar, el nostre propòsit va més enllà de servir menjar deliciós. Volem impulsar una alimentació més saludable en els moments de lleure amb l’esperança que això ajudi a generar hàbit i cada cop gaudim d’un estil de vida més saludable.

 

Ens esforcem per crear un ambient acollidor i sostenible on cada visita sigui una celebració de la vida saludable i el respecte pel medi ambient. Creiem en el poder del menjar per unir les persones i la importància d’oferir opcions que siguin bones per als nostres clients.

Exit mobile version